top of page

DVODNEVNA DELAVNICA ANTIGIMNASTIKE 24.5 IN 25.5.2024


Kaj je Antigimnastika?

Antigimnastika ali „obratna-telovadba“ temelji na obratnem konceptu klasične vadbe. Pri tej obliki gibanja ne gre toliko za krepitev vseh mišic, kot za sproščanje prenapetih in skrajšanih mišic. Ta metoda je novo dojemanje drže in težav z njo. Izvajanje gibov spremlja dihanje, princip izvajanja pa je nežen in natančen – z manj ponavljanji.

Najbolj pogostim simptomom, katerim ta metoda pomaga so: bolečine v križu in vratu, bolečine v ramah, obrabe in spremembe v sami telesni drži in drugo. Ta princip metode ni terapija, temveč spoznavanje svojega telesa, subtilnost in spremembe, ki so se nabrale skozi leta, tudi »skladiščena« preteklost, ki je morda stigmatizirala telo.

Vabljeni vsi, ki želite narediti nekaj dobrega zase in vsi, ki to že delate profesionalno. S tem lahko nadgradite svoje znanje in usvojite nov način spoznavanja in sproščanja svojega telesa.

Ustanoviteljica metode: Therese Bertherat – fizioterapevtka – je izdelala to metodo predvsem zaradi tega, ker je bila razočarana nad medicinsko obravnavo telesa, ki dojema telo po delih, oziroma samo po mišicah in ne celostno. Sodelovala je z mnogimi strokovnjaki tudi z Francoise Mezieres na področju človeške psihe in telesa ter razvila svoj unikaten koncept, ki ga sedaj že 30 let uspešno prakticira po svetu.

Delavnico vodi: Dr. Fabrizio Zambonelli – fizioterapevt, ki dela v Bologni v Centru za psihoterapijo in telo. Specializiral se je za klinično svetovanje in se posveča celostni obravnavi človeka. Prevod zagotovljen.

Petek, 24.5.2024 od 16.00 do 19.00

Sobota, 25.5.2024 od 9.30 do 16.30, vmes čas za kosilo.

Cena dvodnevne delavnice znaša 190€. Prijave in plačila zbiramo do ponedeljka, 20. 5. 2024.

Ob prijavi je obvezno plačilo na TRR ali na recepciji Studia Maja.


TRR: SI56 1010 0003 6018 423

MAJA FORTUNAT S.P., Ferrarska 8, 6000 KOPER

INTESA SANPAOLO BANK

V kolikor boste plačevali preko spleta, vas prosimo, da na mail info@studiomaja.si pošljete potrdilo, da lahko evidentiramo vaše plačilo.


Prijave in informacije: Studio Maja, Ferrarska 8, (Ogrlica) Koper, tel: 05/639-20-13, mail: info@studiomaja.si.

79 views

Comments


bottom of page