top of page

DELAVNICA MASAŽA DOJENČKA

Vabimo vas na delavnico masaže dojenčka, ki bo potekala

v petek, 9.6.2023 od 10.30 do 12.00 v Studio Maja.

Masaža je dojenčku koristna saj dotik otroku predstavlja varnost. Dotik je v tem zgodnjem dojenčkovem obdobju edini stik s svetom, saj še ne vidi dobro, ne sliši dobro, ne govori. Z vašim dotikom bo začutil, da je tukaj, da je varen, da je res na svetu, kajti svet doživlja preko dotika!

Dojenčki uživajo v masaži. Ob masaži jih naučimo tudi neverbalne komunikacije (povezanosti med nami in otrokom) in ugodja. Ugodje je psihofizično stanje telesa, duha in duše, ki ga otroku z masažo in dotikom posredujemo, ga učimo in vzgajamo na vseh nivojih in nazaj dobimo prav tako veliko. Torej masaža dojenčka ni samo za njega, ampak je dar za oba. Dojenčku tudi pomagamo pri sproščanju napetosti, ki nastanejo kot posledica zapuščanja telesa ob porodu, ko gre skozi porodni kanal. Masažo dojenčka lahko uporabimo za zabavo in igro, za čustveno zdravje, za boljše zdravje in fizični razvoj, za boljše mentalno zdravje, in za povezanost med staršem in otrokom.

S seboj prinesite naslednje:

- olje za mazanje

- veliko brisačo

- mehko krtačo za česanje


Prijave zbiramo do ponedeljka, 5.6. 2023, na telefonsko številko: 05/6392013 in E-mail naslov: info@studiomaja.si ali osebno na recepciji.

Cena udeležbe je 10€, število udeležencev v skupini je omejeno.

VLJUDNO VABLJENI!

15 views
bottom of page