7 ali 21Dnevni Izziv OSHO Dinamične Meditacije!! Vsako jutro ob 06:30 s začetkom 09 Novembra 2020.OSHO Dinamična Meditacija® je ena izmed najbolj aktivnih meditacij, ki jih poznamo. To je revolucionarna in strokovno osnovana metoda, ki nas osvobaja vsega, kar je v nas zatiranega, potlačenega, nezavednega ali nezaželenega. Omogoča nam dostop do rezervoarja energije, ki ga imamo v notranjosti in ki ostaja neuporabljena. Je priložnost, da vidimo, kdo smo, da prosto izrazimo, kar nas v življenju zadržuje, ali kar tlačimo v nezavest. Meditacija traja eno uro in zahteva vso našo intenzivnost in celovitost. Ko izvajamo Dinamično meditacijo redno, opazimo da nam prinaša globoke spremembe. Postanemo bolj ozemljeni, izgubljamo manj energije, začnemo razvijati zavedanje, postanemo bolj prisotni, do ljudi smo bolj razumljivi in bolj srčni, vemo, kaj hočemo in postanemo bolj usmerjeni, začnemo razvijati zaupanje vase, sposobni smo pristnega povezovanja.

Zakaj 7 ali 21 dni?

Ker 7 dni je potrebnih da začutimo kaj to meditacija je, da dobimo občutek tega, kar počnemo, da pridemo v stik s tem, kar se v nas dogaja. 21 dni je potrebnih, da začnemo opažat spremembe v nas.

Izziv "7 - 21 dni OSHO dinamične meditacije® "se začne v ponedeljek, 09 Novembra ob 06:30 vsako jutro (konča se ob 7: 40-7: 45). To je 7 ali 21 dnevni izziv, ki se zaključi v nedeljo 15 ali v nedeljo 29 Novembra 2020. Zaradi pomembnih informacij o meditaciji in o njenem izvajanju, je obvezna udeležba predstavitvenega sestanka v sredo 04 Novembra ob 17:15.

Meditacija bo potekala v Studiu Maja, na Ferrarski cesti 8, v Kopru in število udeležencev je omejeno na 9 oseb zaradi Covid ukrepov.

Meditacijo vodi Sati, certificirana voditeljica Oshovih aktivnih meditacij in terapij (OSHO International - Pune - Indija). Več na www.premshamasati.com

Za dodatne informacije o meditaciji pišite Sati na premshamasati@gmail.com.

Za rezervacijo pišite na info@studiomaja.si

V slučaju, da bi zaradi Covid ukrepov vadba odpadla, bo nadaljevala na Zoom platformi, do zaključka Izziva.

59 views