top of page

O NAS

DSC_5697-Edit.jpg

NAŠA EKIPA

Maja Fortunat

Nina Bizjak

DSC_5710-Edit.jpg
DSC_3740.jpg

Studio Maja deluje od leta 1999. Že od samega začetka je Mag. Maja Fortunat širila svoje znanje tako na področju fizioterapije kot tudi shiatsu terapije, psihoterapije in drugih kompatibilnih znanj. Danes združuje ekipo strokovnjakov različnih področij; psihologije, medicine, fizioterapije, nutricionistike, kineziologije in drugimi, ki se ukvarjajo z zdravjem.

 

Naše delo integrira paleto različnih preverjenih metod zdravljenja in skupaj s stranko izbiramo zanjo najbolj primerno tehniko ali metodo. Ker naš pristop temelji na celostni obravnavi človeka (telo-um-duševnost), se bistveno razlikujemo od drugih zdravstvenih ambulant.

 

Drugi del našega dela je usmerjen v učenje zdravega načina življenja. V ta namen prirejamo vrsto delavnic pod dejavnosti.

Vabljeni vsi, ki si želite ohraniti ali povrniti vaše zdravje.

 

Ekipa holističnega zdravstvenega centra »Studio Maja«

Anchor O nas
O nas Maja

Maja Fortunat

Maja Fortunat je diplomirala 1993 na Visoki šoli za zdravstvo. Po štirih letih dela v Splošni bolnišnici Izola je odšla v London, Velika Britanija na podiplomski študij in 1999 pridobila naziv Magistrica znanosti iz fizioterapije. Kmalu po vrnitvi iz Londona je odprla svojo zasebno prakso »Studio Maja« v Kopru. Leta 1997 je končala švicarsko šolo za Shiatsu terapevte. Za podjetja organizira in vodi delavnice o Promociji zdravja na delovnem  mestu, predvsem o varovanju zdravja hrbtenice in profesionalnih poškodb. Na visoki šoli za zdravstvo Izola je bila aktivna predavateljica za Medicinsko rehabilitacijo od 2005 do 2010. V Bologni je leta 2010 končala izobraževanje iz »Integrazione fasciale« in številna druga izobraževanja iz manualne terapije in osteopatije. Aktivno se izobražuje na področju telesne psihologije Core Evolution in pri svojem delu integrira različna znanja, ki so potrebna za terapijo psihosomatičnih primerov. Leta 2016 je postala inštruktorica za novo metodo zdravljenja Amino Neuro Frequency Therapy, to je terapija z bioresonančnimi nalepkami, ki zelo učinkovito delujejo pri zdravljenju telesnih kot psihičnih, kroničnih in akutnih težavah. Zadnja leta vključuje tudi tehnike medicinske hipnoze za hitrejše učinke pri kroničnih in psihosomatskih obolenjih. Od leta 2023 poučuje na Fakulteti za vede o zdravju mlade fiziterapevte na podiplomskem študiju.

DSC_5697-Edit.jpg
O nas Nina
DSC_5710-Edit.jpg

Nina Bizjak

Diplomirala je leta 2014 na UL - Visoki šoli za zdravstvo, sedanji Zdravstveni fakulteti v Ljubljani. Pripravništvo in začetne korake na svoji poklicni poti je opravila v Zdravstvenem domu Izola. Oktobra 2016 se je pridružila ekipi Studia Maja. Aktivno se udeležuje raznih seminarjev, delavnic in uspešno nadgrajuje znanje z različnimi izobraževanji doma in v tujini. 

Pia Jenko

Pia Jenko je diplomirala leta 2023 na UP – Fakulteta za vede o zdravju, smer fizioterapija v Izoli. Po opravljenem pripravništvu v Centru za krepitev zdravja (Zdravstveni dom Izola) se je jeseni istega leta pridružila ekipi Studia Maja. Nova znanja in izkušnje pridobiva z udeleževanjem izobraževanj in seminarjev tako v Sloveniji kot v tujini.

DSC_3740.jpg

ZUNANJI SODELAVCI

​dipl. fiziot. Sandra Sikur

​dipl. fiziot. Karmen Uazeua
Dr. Joachim Gross

univ. dipl. psih. Špela Šoštarčič 
Mirjam Cigoj

Gordana Pavlović, dr. med., specialist anesteziolog

bottom of page